rgnbg

Inzicht met de rit registratie van TraQz

Het hebben van bedrijfsauto’s heeft veel gevolgen. De meeste hiervan zijn positief. Uw werknemers zijn mobieler en beter bereikbaar. Dit resulteert in het sneller bij klanten en partners zijn. Daarnaast zijn auto’s een manier om uw logo te verspreiden door Nederland, wat bekendheid veroorzaakt. Er zijn echter ook nadelen. Bijvoorbeeld dat het zicht op bedrijfswagens onzeker en onoverzichtelijk is. Gelukkig is dit op te lossen met de rit registratie van TraQz.

Meer over TraQz

TraQz is een bedrijf wat gespecialiseerd is in systemen voor bedrijfswagens die onder andere uren, kilometers en routes bijhouden. Dit wordt automatisch opgeslagen. Dit betekent dat het personeel het niet meer zelf hoeft bij te houden. Er kunnen dus geen fouten meer worden gemaakt, het kan niet vergeten worden en er kan ook zeker niet meer gesjoemeld worden. De systemen kunnen zelfs zien waar de auto’s op dit moment zijn. Er zijn veel verschillende soorten systemen met verschillende eigenschappen. Zo past er altijd één van de systemen bij uw bedrijf. Alle systemen zijn gebruiksvriendelijk.

Aanschaffen

Wilt u een kilometerregistratie systeem aanschaffen? Ga dan naar de website. Hier vindt u alle informatie over TraQz en haar producten. Daarnaast kunt u via de website contact opnemen voor vragen en/of opmerkingen.

Comments are closed.