rgnbg

Installatiebedrijf Enschede en omgeving

WATERBURY – De installatiebedrijf Enschede nodig stemming op de bouwplaats op de achterkant van een rij van lege staat psychiatrisch ziekenhuis gebouwen was zo helder als dinsdag de zon – nogal een contrast met de schok die de staat en de gemeenschap voelde twee en een half jaar geleden, toen de tropische storm Irene aangericht haar ravage .

” Dit was alles onder water , ” Waterbury Selectboard voorzitter Christopher Nordle herinnerde een publiek dat opgenomen gouverneur Peter Shumlin , wetgevers , lokale ambtenaren en tientallen mensen die een hand in installatiebedrijf Enschede het ontwerpen van de $ 125 – miljoen reconstructie project om gelanceerd te worden hebben gehad .

” We hebben allemaal moeite om erachter te komen hoe installatiebedrijf Enschede we gingen terug naar normaal , ” zei Nordle . ” Kijk om je heen vandaag,” zei hij , verwijzen naar de site waar 14 gebouwen werden gesloopt om plaats te maken voor een nieuwe , twee verdiepingen structuur . ” Het is iets meer ongelooflijke dan iemand installatiebedrijf Enschede drie jaar geleden had kunnen voorstellen . ”

Op 28 augustus 2011 , installatiebedrijf Enschede de tropische storm Irene overstroomde delen van Vermont , waardoor rivieren en beken te zwellen en guts hun weg door het landschap . In Waterbury , de rivier Winooski overstroomde de staat de grootste kantorencomplex evenals een groot deel van het dorp. Meer dan 1.000 werknemers in de twee agentschappen gevestigd in het complex moest worden verplaatst . Eenenvijftig installatiebedrijf Enschede psychiatrische patiënten werden ook gered uit hun ondergelopen vloeren en door de staat vervoerd naar ziekenhuizen en geestelijke gezondheidszorg.

De gouverneur beloofde kort na de storm die installatiebedrijf Enschede de staat zou herstellen en terugkeren . Dinsdag hij trok een helm en veiligheidsvest en begeleide een voorwaardelijke slang die beton gepompt in een vorm die de basis voor een nieuw , 87.000 vierkante meter kantoorgebouw zal worden installatiebedrijf Enschede.

“Ik wil de gouverneur te bedanken voor zijn inzet voor Waterbury , om onze binnenstad , ” Rep Rebecca Ellis , D – Waterbury , zei tijdens de ceremonie voorafgaand aan het cement gieten installatiebedrijf Enschede.

Comments are closed.