rgnbg

Ik wil graag een Iphone

Ik mag van mijn moeder mijn eerste telefoon abonnement afsluiten. Ik heb natuurlijk al geoefend met haar telefooon dus ik weet hoe een telefoon werkt. Ik ga binnenkort naar de 3e klas en ik wil daarom wel een mooi toestel. Ik wil het liefst het aller nieuwste iphone abonnement. 

Ik probeer mijn moeder over te halen maar zij heeft liever een Sony Xperia abonnement voor mij. Deze telefoons zijn in haar ogen veel beter en sneller, maar ik denk dat alle telefoons tegenwoordig wel snel zijn. Ik denk dat ik mij prima zal vermaken met mijn Iphone, al mijn vriendinnen hebben tenslotte ook een iphone.

Mijn vader vind het goed als ik een iphone wil hebben, ik vind dan ook dat ik zelf mijn telefoon mag kiezen. Ik ben ondertussen wel oud genoeg om dit te kunnen bepalen hoor. Mijn vriendinnen hebben een iphone en dit lijken mij hele fijne telefoons. Daarom wil ik er ook een.

Ik heb ook al hele leuke hoesjes gezien voor mijn telefoon. Zo kan ik hem opvrolijken en beschermen. Mijn moeder is nog niet overtuigd maar dat komt nog wel, ik kan er wel voor zorgen dat ook zij het goed vind als ik een iphone neem. Ze denkt dat ik hem ga laten vallen maar dit ben ik natuurlijk niet van plan.

Comments are closed.