rgnbg

Hoe krijg ik mijn ex terug?

Ze heeft je verlaten, haar spullen meegenomen en de deur achter zich dichtgeslagen. Misschien ging het er niet boos aan toe en vertrok ze gewoon. Hoe dan ook: je ex hoeft niet je ex te blijven. Hier vier tips hoe jij je ex terug kunt winnen.

Tip #1 Laat je ex met rust

Waarschijnlijk is je eerste reactie om contact met je ex te zoeken en haar zo terug te winnen. Maar veel zal het waarschijnlijk niet uithalen. Laat haar even gaan. Geef je ex het geschenk van het jou missen. De kans dat ze wegblijft en je nooit meer wil spreken is vaak klein.

Door je ex de tijd en de ruimte te geven, die ze nodig heeft zal ze misschien wel beseffen dat ze je terug wil. Zie deze situatie vooral als een KANS. Een kans om aan jezelf te werken, iets dat je – als je eerlijk bent – waarschijnlijk niet uit jezelf was gaan doen. Zorg dat jij een innerlijk sterker, en daarmee aantrekkelijker persoon wordt dan daarvoor.

Als je erachter bent waarom je ex je verlaten heeft, gebruik deze tijd dan om daarop te reflecteren. Praat er met vrienden en vriendinnen over. Er is een spreuk, van Jim Rohn meen ik, die mij in moeilijke situaties altijd helpt. Deze luidt: ‘Don’t wish it was easier, wish you were better.’

Een vrouw blijft bij je zolang ze jou aantrekkelijk vindt – in de brede zin des woords – en vertrekt wanneer ze je niet aantrekkelijk vindt. Jouw taak is om te zorgen dat je de meest aantrekkelijke versie van jezelf bent / wordt.

Hier lees je de beste tips over hoe je je ex terug krijgt en je de meest aantrekkelijke versie van jezelf wordt: http://www.attractiongym.nl/ex-terug/

Comments are closed.