rgnbg

Het maken van een offerte en factuur bij Workspace

Er zijn ontzettend veel bedrijven die gebruik maken van offertes en facturen. Dit zijn documenten die te maken hebben met financiën en afspraken. Een offerte is een document wat een formeel aanbod bevat. Hier staat in wat de afspraken en voorwaarden zijn, welke dienst of product er wordt aangeboden en hoeveel dit gaat kosten. De bedoeling is dat de klant dit aantrekkelijk vindt en met het bedrijf in zee wil gaan. Daarna komt de factuur. Hier staat op wat er is gekocht en wat die heeft gekost of gaat kosten en dat dit moet worden betaald als dit nog niet is gebeurd. Het maken van een offerte is heel erg makkelijk.

Het maken van een offerte

Workspace is een website die het maken van offertes ontzettend makkelijk maakt. U kunt zich aanmelden en inloggen op de website. Vervolgens kunt u een soort van ‘basisofferte’ openen. Het enige wat u daarna nog hoeft te doen is de offerte aanpassen. Dit door de juiste gegevens in te voeren en uw huisstijl toe te voegen. Zo is de offerte duidelijk, overzichtelijk en herkenbaar. De offerte kunt u digitaal sturen naar uw potentiële klant en deze kan de offerte ook digitaal afwijzen of accepteren.

Factuur maken

Zodra de offerte geaccepteerd is zult u ook een factuur moeten maken. Dit kan ook op de website van Workspace en gaat precies op dezelfde manier.

Comments are closed.