rgnbg

Het klimaat op Tenerife en meer

Voordat u op vakantie gaat naar Tenerife wilt u natuurlijk wel weten wat u te wachten staat op dit prachtige eiland. Dat kan op Tenerife.nl. Deze website heeft alle informatie die er bestaat over dit Spaanse eiland verzameld en handig en overzichtelijk op een website gezet. U zult snel ontdekken dat Tenerife een eiland met vele voordelen is waardoor u hier zeker weten een prachtige vakantie zult beleven. We kunnen u in dit artikel in ieder geval iets vertellen over het klimaat.

Het klimaat op Tenerife

Spanje is een land wat zeer populair is onder de toeristen. Tenerife is een onderdeel van Spanje. Dit eiland is zeker een plek waar de toeristen heen zullen trekken als ze in Spanje op vakantie zijn. Een reden waarom Spanje en daarom Tenerife zo aantrekkelijk is voor toeristen is vanwege het klimaat. In de zomer zal het kwik overdag stijgen naar zo’n 30 graden. Zodra de avond valt kunt u nog steeds genieten van de warmte. Het zal ’s nachts ongeveer 20 graden blijven. Overwinteren is ook een optie. Hoewel het in Spanje in de winter ook niet heel warm is, is het nog altijd beter dan in Nederland. Het is mogelijk om overdag zo’n 20 graden op de thermometer te zien verschijnen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het klimaat op Tenerife? Of over andere dingen die Tenerife maken tot het eiland dat het is? Ga dan naar de website van Tenerife om alles te lezen. Voor vragen kunt u gebruik maken van de contactgegevens.

 

Comments are closed.