rgnbg

Herbalife nieuwe officiële voedingssponsor van topvoetballer Cristiano Ronaldo

Ronaldo en Herbalife

Ronaldo en Herbalife

Voedingsspecialist Herbalife wordt voor drie jaar de officiële sportvoedingssponsor van topvoetballer Cristiano Ronaldo.

>Onderdeel van het contract zijn de portretrechten en diverse promotie activiteiten. Daarnaast zullen Herbalife en Ronaldo een nieuw sportvoedingsproduct ontwikkelen. De Portugese International vertegenwoordigt momenteel Real Madrid en wordt gezien als één van de beste spelers ter wereld. In Nederland maken landskampioen Ajax, voetbalclubs Vitesse en PSV en vele individuele sporters gebruik van de producten van Herbalife.

Sportvoeding op maat
Om de beste resultaten neer te kunnen zetten, ontwikkelt en optimaliseert Herbalife samen met Ronaldo zijn sportvoedingsprogramma. “Ik geloof in het belang van goede voeding voor mijzelf als individu, zowel op het veld als daarbuiten. Ik kijk dan ook erg uit naar de samenwerking met een bedrijf zoals Herbalife die mijn passie deelt en enorme expertise en kennis op het gebied van sportvoeding met zich meebrengt,” zegt Ronaldo.

Gezond en actief leven
Herbalife CEO en voorzitter Michael O. Johnson omarmt de sponsoring van de topatleet: “Cristiano Ronaldo is één van de beste voetballers ter wereld en daarnaast iemand die duidelijk onze filosofie deelt dat goede voeding de basis is van een gezond actief leven en een voordeel is in de competitieve sportwereld. We zijn dan ook zeer enthousiast over de mogelijkheden die deze samenwerking Herbalife en onze onafhankelijke Herbalife distributeurs zal brengen.”

Sponsor programma’s
Deze samenwerking is een logische vervolgstap binnen de sportstrategie van Herbalife waarbij een gezonde en actieve levensstijl voorop staat. Inmiddels adviseert de voedingsspecialist meer dan 100 atleten, inclusief LA Galaxy, diverse Nederlandse topclubs, het Russische Spartak Moscow en de nationale teams van België en Venezuela. Ook is Herbalife voedingssponsor van topzwemcoach Jacco Verhaeren en KNZB. Op www.coach4everybody.nl komt men meer te weten over de belangrijke rol die voeding speelt bij het behalen van grote sportsuccessen.

Comments are closed.