rgnbg

Heb jij Whatsapp al op je PC

Iedereen heeft tegenwoordig bijna wel Whatsapp op zijn of haar smartphone. Lekker gemakkelijk met elkaar teksten zonder dat het iets kost. Nou ja, dat is niet helemaal waar. Je betaalt een klein bedrag per jaar om gebruik van de dienst te kunnen maken. Maar de kosten van het versturen van sms-berichten ligt een behoorlijk stuk hoger, dus met Whatsapp bespaar je een hoop geld. Het mooie is dat je Whatsapp niet alleen maar op je telefoon kunt bedienen, maar tegenwoordig kun je ook Whatsapp op je PC gebruiken. Je moet wat moeite doen om het te installeren en Whatsapp werkend te krijgen op je PC, maar je kunt de populaire app zeker ook via je computer laten werken.

Met Whatsapp op je mobiel en op je laptop of PC heb je de uitgebreide mogelijkheden om contact op te nemen met vrienden en bekenden. Hetzelfde geldt voor Whatsapp op Galaxy Tab. Het voordeel van Whatsapp is dat je berichten zo lang kunnen zijn als je zelf maar wenst. Je bent niet gebonden aan limieten zoals wel het geval is bij andere apps van sociale media. Ook kun je bijvoorbeeld afbeeldingen toevoegen. Iedereen waarvan je het mobiele nummer hebt en die zich aangemeld heeft voor Whatsapp verschijnt automatisch in je overzicht en hiermee kun je contact opnemen.

Je moet wel oppassen met het gebruik van Whatsapp. Soms heb je geen zin om te reageren op een bericht van iemand. Diegene kan wel zien wanneer jij voor het laatst je berichten hebt bekeken op Whatsapp. Je kunt dan niet met een smoesje aan komen zetten dat je het bericht niet hebt gezien en bent dus bijna wel gedwongen om te reageren.

Comments are closed.