rgnbg

Grotere iPhone 5 vraagt om nieuwe beschermhoezen

De nieuwste troef van Apple, de iPhone 5, is opnieuw een groot succes. Al maandenlang werd er uitgekeken naar deze nieuwe smartphone van Apple. Wat deze iPhone zo bijzonder maakt, is dat het de laatste iPhone is waar de legendarische grondlegger van Apple Steve Jobs nog aan mee heeft gewerkt. Maar het is niet alleen dit feit wat de iPhone 5 zo uniek maakt.

Groter, dunner én lichter

Apple is een ware grootmacht op het gebied van smartphones. Hoewel het bedrijf steeds meer concurrentie krijgt van andere grote smartphone fabrikanten, blijft het een voorloper op het gebied van technologische vernieuwingen. Aan de kwaliteit van de iPhone is niet te tippen. Met de iPhone 5 is Apple er op ingenieuze wijze in geslaagd om een smartphone met een groter beeldscherm te produceren, die tegelijkertijd ook dunner en lichter is geworden. Nee, er is hiervoor niet ingeleverd op technologische slimmigheden en functionaliteit. Integendeel, de iPhone 5 is nog sneller en functioneler geworden en biedt meer mogelijkheden dan welke andere smartphone dan ook.

Groter scherm iPhone 5

De laatste jaren zien we binnen de smartphonewereld de tendens naar steeds grotere beeldschermen. Apple trok zich in eerste instantie niet veel aan van deze tendens. Terwijl andere fabrikanten met smartphones op de markt kwamen met beeldschermen van tot wel 5 inch, bleef Apple lange tijd vasthouden aan hun standaard beeldschermformaat van 3.5 inch. Pas met de komst van de iPhone 5 kwam hier verandering in. De iPhone 5 kreeg namelijk een groter beeldscherm van 4 inch. Apple vindt dat een smartphone handzaam moet blijven en een groter beeldscherm zou onder andere ook een degelijke batterijduur in de weg zitten.

Nieuwe hoesjes voor de iPhone 5

Omdat de iPhone 5 een groter beeldscherm heeft gekregen, zijn er ook nieuwe iPhone 5 hoesjes nodig. Uiteraard hebben de beste fabrikanten van iPhone hoezen niet stilgezeten en hebben de mooiste hoezen ontworpen. Voor iedereen zit er wel een iPhone 5 hoes naar zijn of haar smaak bij; klassiek, zakelijk, trendy, sportief, etc.

Comments are closed.