rgnbg

Gekozen voor online seksdating

De laatste jaren heb ik gemerkt dat het voor mij moeilijk is om meerdere afspraakjes met dezelfde vrouw te plannen, maar heb ik als man wel behoefte aan seks. Online kwam ik op het idee om mij in te schrijven op een site voor een  seksdate en zo aan mijn trekken te kunnen voldoen.

Online chatten

Als drukke ondernemer is het voor mij moeilijk om een langdurige relatie aan te gaan, omdat ik niet weet hoe mijn agenda er op lange termijn uitziet. Hierdoor kan ik wel afspraakjes met vrouwen plannen, maar zit er momenteel geen vooruitzicht op een echte relatie in. Door online met dames te chatten en met enkelen een fysieke seksdate te plannen, is het voor mij mogelijk om wel stoom af te blazen, fysiek gezien.

Uit de taboesfeer, in bed

Langzaam maar zeker komt seksdating uit de taboesfeer en waarom ook niet? Kiezen voor een seksdate moet als volwassen man of vrouw kunnen en je moet jezelf ook dat pleziertje gunnen, dat doe ik ook. Uit de taboesfeer, in een opwindende bedsfeer is mijn ervaring.

Comments are closed.