rgnbg

Even voorstellen – Alpatech.net

Alpatech.net biedt u een uitgebreid aanbod oplossingen voor uw huisbewaking. Alles wat u nodig heeft voor een optimale beveiliging van uw huis, vindt u hier gegarandeerd terug: van camerabewaking en alarmsystemen tot informatica, brandkasten, videocommunicatie en accessoires. Alpatech levert daarbij enkel topmerken zoals Abus, Cyberpower, Format, Infosec, Planet, Synology en Western Digital. Immers: voor uw veiligheid is geen inspanning ons te groot.

Zo levert Alpatech haar alarmsystemen in handige totaalpakketten of als aparte stukken. Zo kunt u haar gamma op uw behoeften afstemmen. Qua integrale alarmsystemen biedt Alpatech u bijvoorbeeld het uitgekiende Abus gamma. Met verschillende productielijnen speelt dit topmerk handig in op uw noden als commerciële én als particuliere klant.

Ook qua camerabewaking is Alpatech er voor de zaakvoerder en de particulier. Voor deze laatste is camerabewaking immers meer dan ooit een overweging waard. Even belangrijk als bewijs dan als waarschuwing of preventie, is de camera niet meer uit de moderne beveiliging weg te denken. Wat dacht u bijvoorbeeld van de eenvoudig inzetbare Abus VGA netwerkcamera met LAN-interface? Een ideale keuze voor een even simpele als efficiënte huisbewaking.

Trouwens: wie bewaking zegt, zegt vandaag natuurlijk ook informatica. Aarzelt u dus niet om zich bij Alpatech te informeren over de juiste keuzes voor uw systeem. Alpatech helpt u bij alle oplossingen voor uw hard disks, uw netwerk, NAS, UPS of toebehoren.

Tot slot blijft de brandkast prominent aanwezig in het gamma van Alpatech. Bij brand of inbraak is zij uw enige zekerheid. Alpatech garandeert u een topexemplaar op uw maat.

Comments are closed.