rgnbg

Elk bedrijf heeft een CE markering nodig

Door de nieuwste materialen en technieken kunnen we heel veel prachtige producten maken. Dit betekent echter niet dat deze producten automatisch ook praktisch en veilig zijn, terwijl dit wel een heel erg belangrijk onderdeel is bij de productie van bijvoorbeeld speelgoed voor kinderen. Veiligheid gaat voor alles en daarom is het belangrijk dat u zich aan bepaalde regels houdt. Daarom heeft u een CE markering nodig.

Waarom CE markering nodig?

Hoewel veel mensen dit denken, is een CE markering zeker geen stempel voor kwaliteit. Elk bedrijf zou deze markering moeten hebben, anders gaat u tegen de regels in van het Europese Economische Ruimte. In dit akkoord staan allemaal regels waar u zich aan moet houden als u kinderspeelgoed maakt of producten maakt die elektrisch zijn of gas of water bevatten of nodig zijn. Deze producten moeten extra veilig zijn en het EER wil er zeker van zijn dat u dit heeft gedaan. U kunt daarom na een CE keuring een CE markering ontvangen, zodat iedereen weet dat u zich aan de regels heeft gehouden.

Laten keuren

U kunt een afspraak maken met het bedrijf HMPA. Zij zullen voor u uw bedrijf en producten keuren. Als u een CE markering verdient zult u deze ontvangen en anders zult u advies ontvangen om ervoor te zorgen dat u deze gaat verdienen.

Comments are closed.