rgnbg

Eigen eerste pannenset kopen

Onlangs ben ik uit huis gegaan en ben ik gaan wonen in Maastricht waar ik aan de uni ben gaan studeren. Erg leuk, maar wel onverwacht. Ik had niet gepland om zo snel uit huis te gaan en was daar dan ook niet op voorbereid. Ik had geen uitset, geen goed bed, helemaal niets. Gelukkig hebben mijn ouders mij geholpen en hebben zij mij geholpen met een pannenset kopen. Ik houd dan wel van koken, maar ik heb eigenlijk geen idee welke pannen verstandig zijn om mee te nemen naar een studentenkamer en welke niet. Daar hebben zij mee geholpen en ik kan niets anders zeggen dat ik echt heel erg blij met mijn pannen ben!

Online gezocht

Ik heb zelf online gezocht naar een goede pannenset, maar ik zag door de bomen het bos niet meer. Zoveel aanbieders, zo’n groot verschil in kwaliteit en ik kwam er niet uit. Zoals ik zei hebben mijn ouders mij daarbij geholpen en heb ik een prima set nu.

Een eigen set

Mijn eerste eigen set dus, van mijn ouders gekregen ook. Om mijn ouders daarvoor te bedanken wil ik gebruik maken van de snelkookpan aanbieding die ik op de website zag. Deze heb ik voor hen besteld en kan ik op hun trouwdag als cadeau geven.

Comments are closed.