rgnbg

Eenpersoons dekbedden zonder drukke print

Ik ben altijd bezig met de inrichting van mijn huis, ik dacht vandaag eens mijn slaapkamer onderhanden te nemen. Wij slapen in een tweepersoons bed maar we hebben altijd ruzie gehad over de dekens, om dit op te lossen hebben we besloten twee eenpersoons dekbedden te nemen zodat ieder zijn eigen dekbed heeft en niet een van ons midden in de nacht zonder deken komt te zitten. 

Het enige probleem wat ik ondervind met eenpersoons dekbedden is dat de overtrekken zo onvolwassen lijken. Het lijkt wel of alleen kinderen een eenpersoons dekbed hebben. Ik ben hard op zoek gegaan naar eenpersoons dekbedovertrekken en ik vond een goede webshop.

Goede kwaliteit dekbedden

De dekbedden zijn wat aan de prijzige kant maar dan zijn ze wel van goede kwaliteit. Ze blijven langer mooi dan andere dekbedovertrekken en daarvoor wil ik wel iets meer betalen. Ik heb een slaapkamer met rustige kleuren dus ik was blij om te zien dat deze dekbedovertrekken allemaal licht van kleur zijn en geen drukke kinderachtige prints hebben.

Ik heb twee overtrekken besteld en ik ben zeer tevreden, het is echt katoen dus je gaat niet zweten en het slaapt heerlijk. Ze zijn zacht en toch warm genoeg. Ik ben blij met mijn nieuwe overtrekken.

Comments are closed.