rgnbg

Een unieke locatie bij Rederij Celjo

Bent u op zoek naar een locatie voor een trouwerij, feest, reünie of misschien wel een zakelijke vergadering? Kom aan boord van de partyschepen Nirvana en Organza bij Rederij Celjo. U kunt hier een compleet verzorgd arrangement boeken of er zelf één samenstellen. Voor een unieke feest locatie of voor  vergaderen op het water bent u bij Rederij Celjo aan het juiste adres.

Aan boord van de schepen

U vaart langs historische steden en leuke dorpjes tijdens uw tocht met Rederij Celjo. Als u het wenst, leggen zij aan zodat u de gelegenheid heeft om bezienswaardigheden te bezoeken, te winkelen of een terrasje te pakken. Aan boord van de cruiseschepen Organza en Nirvana is het ouderwets gezellig en zijn ze erg gastvrij. Aan boord van de schepen zult u zeker genieten. U kunt kiezen voor verschillende mogelijkheden, waaronder een trouwerij op de Organza of Nirvana, een moonlightcruise op de Organza of Nirvana, een vergaderarrangement op de Organza of een brunch op de Organza of Nirvana.

Informatie

De schepen varen het hele jaar door en u kunt aan boord stappen op één van de ligplaatsen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden aan boord van de Organza en de Nirvana? Neem vrijblijvend contact op met Rederij Celjo of ga naar de site voor meer informatie.

Comments are closed.