rgnbg

Een moderne landelijke keuken met groot fornuis

Er is een leuk bedragje vrij gekomen van mijn ouders, omdat ik dit graag wilde gebruiken om mijn keuken op te knappen ben ik op zoek gegaan naar leuke en vooral inspirerende plaatjes van mooie keukens. 

Ik wilde een keuken die helemaal bij mij past, mijn smaak, mijn plaats. Alles moet zoals ik dat mooi en prettig vind. Ik ben tenslotte degene die daar elke dag staat te koken. Ik zag prachtige landelijke keukens voorbij komen. Van ouderwets tot modern, modern landelijk, misschien kun je het je niet goed voorstellen, maar het is prachtig.

Ik had zeker genoeg inspiratie en besloot naar een keukenboer te gaan om een mooie landelijke keuken uit te zoeken. Samen met deze mensen kreeg ik een vrijblijvend advies. Ik had de maten van mijn keuken opgemeten en ik had foto’s van mijn oude keuken meegenomen. Zij hielpen mij ontzettend met alle keuzes die ik moest maken.

Ik heb een prachtige keuken uitgezocht, die volledig voor mij op maat gemaakt gaat worden. Alles word in een mooie landelijke sfeer. Een groot fornuis met grote oven, met een kookeiland in het midden waar ik ook aan kan zitten. Alles is perfect en ik kan niet wachten tot hij geplaatst is en er mijn bekende lasagne in kan klaarmaken.

Comments are closed.