rgnbg

Een mediator inschakelen

Ben jij verwikkeld in een enorm, of juist een klein conflict, maar wil jij er samen met die persoon uitkomen zonder dat je enorm lange juridische procedures ervoor moet beginnen. Bovendien kost dit enorm veel geld, en wilt u juist geld besparen, en er samen met de persoon in kwestie uit komen? Schakel dan mediator Assen in, van Mediatorpraktijk Noord Nederland! Zij kunnen jou helpen door middel van conflictbemiddeling, en zij laten jou en de persoon in kwestie samen zoeken naar de ideale oplossing!

Wanneer moet jij een mediator inschakelen?

Een mediator wordt vaak ingeschakeld bij bijvoorbeeld een scheiding. Deze mensen willen natuurlijk beiden dat er naar een tussenweg gezocht wordt, en door middel van mediation zorg jij ervoor dat beiden partijen altijd tevreden zullen zijn. Zodra een scheiding voor de rechter komt, is het vaak zo dat één partij altijd ontevreden de zaal zal verlaten. Verder is mediation ook handig voor mensen die al gescheiden zijn, of voor bijvoorbeeld mensen die een herberekening van de alimentatie willen.

Wil ook jij een mediator inschakelen voor een conflict, en ben je benieuwd wat hier de tarieven voor zijn? Klik dan op de linkjes in dit bovenstaande artikel voor meer informatie over de specialist op dit gebied!

Comments are closed.