rgnbg

Een gezellig avondje uiteten

Wanneer u op zoek bent naar een restaurant Beekbergen met sfeer, dan bent u bij restaurant Het Jachthuis aan het juiste adres. De ouderwetse sfeer en gastvrijheid in combinatie met het overheerlijke eten bieden u een gezellig avondje. Iedereen wie zin heeft in een lekkere lunchm hight tea of a la carte gerechten is welkom, natuurlijk de gasten van het droompark Beekbergen ook. Wij hebben ook speciale arrangementen voor verjaardagen, vergaderingen, bedrijfsavondjes (met thema) en recepties hierbij wordt u de hele avond voorzien van muziek, eten en drinken. De mogelijkheden zijn gigantisch dus neem gerust contact met ons op. Wij maken er van iedere gelegenheid een geweldig en passend feest van.

Spannend dineren met een moordspel

Nu kunt u ook spannend dineren bij restaurant Beekbergen. Wij bieden u een humoristisch moordspel wat zich afspeelt in een speciale sfeer wat alles te maken heeft met rijkdom, leugens en uiterlijke schijn. Het miss murder moordspel kunt u al reserveren met minimaal 8 personen, voor alle tarieven en verdere informatie kunt u gerust een kijkje nemen op onze site. Het moorddiner speelt zich af in restaurant Het Jachthuis waarmee u kunt genieten van een heerlijk menu van 3 gangen.

Voor meer informatie over restaurant Het Jachthuis kunt u terecht op onze website of telefonisch contact opnemen met een van onze medewerkers. Die helpen u graag vriendelijk verder.

Comments are closed.