rgnbg

Een avontuurlijke reis

Houd jij van reizen? Ben jij een echte verkenner? Wil jij alles in de wereld hebben gezien? Houd je van spannende avonturen en nieuwe dingen ontdekken? Wil je leren van alle culturen en op elk continent zijn geweest. Dan is een Antarctica Expedition echt iets voor jou!

Tijdens deze expeditie zeil je door het prachtige Antarctica, het zal geen rustig tripje zijn maar hard werken. Je gaat er veel van leren en het is zeker avontuurlijk. Niet veel mensen komen terecht op Antarctica dus je zult zeker iets heel speciaals meemaken tijdens een van de Antarctica Expeditions.

De route ‘europa’ zal in de zomer plaatsvinden, dit is op Antarctica tussen november en maart, in deze tijd is het weer het meest gangbaar, het zal rond de 0 graden zijn op dat moment. Je zal er niet alleen een prachtige reis maken maar ook heel veel mooie beesten zien zoals pingu├»ns, walvissen, zeehonden en albatrossen, het is een mooie ervaring waar je veel zult zien en leren.

Antarctica is tegenwoordig niet alleen voor onderzoekers en biologen, ook echte avontuurlijke mensen kunnen hier nu een prachtige reis maken. Het zal koud zijn maar dat is het allemaal zeker waard. Je zult door het prachtige land van Antarctica zeilen en dat is heel erg bijzonder.

Comments are closed.