rgnbg

Een assertiviteitstraining volgen?

Bent u altijd op zoek naar een manier om uzelf te blijven ontwikkelen? Wilt u bijvoorbeeld meer ondernemend zijn in uw werk of meer initiatief nemen? Wat dacht u van een assertiviteitstraining? Zoekt u een assertiviteitstraining in Den Haag? Dan bent u aan het juiste adres bij W.H. Weerdenburg. Weerdenburg is gespecialiseerd in het geven van assertiviteitstrainingen. Door middel van deze assertiviteitstrainingen verbetert u uw functioneren in uw persoonlijke leven, maar ook tijdens uw werk. 

W.H. Weerdenburg

Weerdenburg zorgt ervoor dat met de inzet van een assertiviteitstraining uw communicatieve vaardigheden worden versterkt. Zo leert u opkomen voor uzelf, maar leert u ook om uw grenzen beter aan te geven. Vindt u het lastig om een conflict om te gaan? Ook dit leert u tijdens de assertiviteitstraining van Weerdenburg. Kortom: bij Weerdenburg ontwikkelt u uw persoonlijke vrijheid. Er wordt gewerkt met een duidelijk programma, waarin u alle tijd krijgt om in uw eigen tempo te oefenen, te onderzoeken, te reflecteren en opnieuw te proberen.

Assertiviteitstraining volgen

Wilt u een assertiviteitstraining volgen? Bij Weerdenburg bent u aan het juiste adres. Bent u nieuwsgierig naar meer informatie? Of wilt u nog een vraag stellen? Surf dan snel naar de website van Weerdenburg en ontdek de vele mogelijkheden.

Comments are closed.