rgnbg

Deurmat

Een deurmat is een hele effectieve middel om het vuil tegen te houden en daarom word het door heel veel huishoudens en bedrijven gebruikt.

 

Vuil van schoenen

 

Het vuil word meestal door schoenen mee naar binnen gedragen en dit kunnen hele vieze dingen zijn. Je moet maar eens kijken, wat er allemaal buiten op de grond ligt en dit neem je dan allemaal mee naar binnen. Als het regent worden je schoenen zelfs nog viezer en trek je meer vuil met je mee naar binnen. Al het vuil kan wel heel effectief tegengehouden worden door een deurmat. Het kan zowel voor als achter de deur geplaatst worden en wanneer er mensen overheen lopen, kunnen ze even hun schoenen eraan af vegen, waardoor het vuil van hun schoenen geschrapt word.

 

Afhankelijk van het loopverkeer

 

Het soort deurmat dat er geplaatst moet worden, is afhankelijk van het loopverkeer. In een winkel waar elke dag heel veel mensen komen, heb je natuurlijk een veel zwaardere loopverkeer dan thuis. Hiervoor is dan ook een deurmat nodig, dat het zware loopverkeer aankan. Een schoonloopmat is vaak heel geschikt, om voor de deur van een winkel te plaatsen en een kokosmat is een geschikte deurmat voor thuis.

============================================================

Comments are closed.