rgnbg

De voordelen van een autosloperij in Rotterdam en Den Haag

Ongelukken zijn natuurlijk nooit leuk om mee te maken, je kunt daarbij gewond raken en ook komt het voertuig waarmee je op dat moment rijdt natuurlijk niet ongeschonden uit het ongeluk. Soms is het zelfs zo een harde klap geweest tijdens het ongeluk dat de auto zo erg beschadigd is dat deze niet meer in staat is om normaal te functioneren. Dan heb je te maken met een auto die klaar voor de sloop is. En het voordeel van een auto afgeven aan de autosloperij is dat zij die auto ook nog bij je op kunnen komen halen in Rotterdam en Den Haag.

Nog meer voordelen van een auto in Rotterdam en Den Haag
Als je een redelijk nieuwe auto hebt en deze is bijvoorbeeld  alleen aan de achterkant erg beschadigd dan heb je een hele goede kans dat je nog wat geld van je auto terug kunt zien. Het motorblok en de onderdelen die daarbij horen hebben dan namelijk nog een grote kans om te werken. Als je vanaf achteren aangereden wordt is er namelijk geen schade aan het motorische gedeelte van de auto.  In dat geval zal je nog enkele honderden of in het gunstigste geval met een luxe auto duizenden euro’s terug kunnen zien van je investering in de auto in Rotterdam en Den Haag.

Niet vergeten in Rotterdam en Den Haag
Het is wel zeer belangrijk om bij het afgeven van jouw auto een vrijwaringbewijs overhandigd van de sloopmedewerkers te krijgen. Als je dit bewijs niet in handen hebt kun je de verzekering en de wegenbelasting niet aantonen dat je van de auto af bent en dan zal je onnodige kosten betalen aan de verzekering en de wegenbelasting in Rotterdam en Den Haag.

Van der Ven Autorecycling B.V.: 0165-559230

Comments are closed.