rgnbg

De betrouwbaarheid van een autosloperij

Door de erg strenge controles die tegenwoordig bij de autosloperijen uitgevoerd worden hoef jij je geen zorgen te maken over de kwaliteit van de autosloperijen. Zij houden zich aan de regels en zorgen er voor dat de auto’s op de juiste manier gesloopt worden. Anders kunnen zij bij een onverwachte controle mogelijk erg hoge boete krijgen. De medewerkers van een autosloop weten vaak even goed als een automonteur wat en waar alle onderdelen van een auto zich bevinden.
Voor een professionele demontage van jouw auto kun je het beste terecht bij een van de vele sloopbedrijven in Nederland. Wanneer je zelf niet zoveel verstand van hebt is dat natuurlijk helemaal aan te raden omdat zij de auto goed kunnen slopen en ook omdat jij anders de milieu voorschriften kunt overtreden en zo een flinke boete kunt krijgen.

Als je erachter wilt komen wat de sloopbedrijven nog voor jouw auto willen geven kun je jouw auto het beste bij meerdere autodemontage bedrijven aanbieden.  Zo krijg je meerdere aanbiedingen en kun je die goed met elkaar vergelijken.  Je kunt dan een goede keuze voor een bedrijf (en een vergoeding) maken en ook kijken naar de ophaal service (soms gratis soms niet) die een bedrijf je biedt.

Wanneer je jouw auto bij een sloperij aanbiedt moet je vaak wat gegevens doorgeven zodat zij kunnen kijken of de auto voor hun nog wat op kan leveren.

De gegevens die je vaak door moet geven aan een autosloop zijn:

  1. Naam-Adres-Woonplaats gegevens.
  2. Het merk van de auto
  3. Het bouwjaar van de auto
  4. Het type auto
  5. En in sommige gevallen ook foto’s van de schade

Comments are closed.