rgnbg

Dakdekker in de omgeving van Enschede

Het project Cotton dakdekker Enschede en omgeving Bowl , die Carpenter won in een wedstrijd , vindt hem opnieuw in de positie van het brengen van een gevoel van visuele delicatesse om een ​​werk van bedrijfsarchitectuur , in dit geval de $ 24.000.000 renovatie van de historische Fair Park stadion door Heery International .
Dat project in 2013 afgerond , leidde tot de bouwdakdekker Enschede  van nieuwe hallen achter het einde zones . Carpenter toeslag was die vrij nuchtere ruimten mantel op zodanige wijze dat het stadion visuele definitie van buitenaf geven , terwijl tegelijkertijd een gevoel van ruimte binnen . Dit was een wat lastige opdracht , echter, zoals bedekken de uiteinden te veel zou betekenen donkere en vochtige dakdekker Enschede binnenruimtes .
Zijn oplossing was om de uiteinden van het stadion draperen met 352 gelijkmatig verdeeld linten van stalen gaas . Deze banden , elk 50 meter lang en iets meer dan 2 meter breed en een gewicht van 80 £ , hangen onder een lichte hoek naar binnen , het verankeren aan de gevel bij het middelpunt voordat u verder verticaal dakdekker Enschede naar beneden .
Van de buitenkant , de gescheiden banden vormen een uniforme samenstelling in de zon. ” Hoe helderder een materiaal wordt, hoe meer solide het voelt “, zegt Carpenter, terwijl u uitkijkt naar het in de harde begin van de middag licht.
Over het algemeen , het effect is een van een krijgshaftig orde en precisie , dat is zeer veel in overeenstemming met voetbal martiale ethos en de formaliteit van Fair Park moderne campus architectuur . Dat was opzettelijk ; de Cotton Bowl zit op as met een aantal van Fair Park handtekening monumenten , in het bijzonder de dakdekker Enschede Hal van State en de torenhoge Federal Building . Installatie timmerman verbetert de zichtlijnen naar deze majestueuze werken , als een respectvolle en nette achtergrond in plaats van visuele rommel dakdekker Enschede.

Comments are closed.