rgnbg

Dakdekker Enschede Overijssel voor daklekkage

De Olympische dakdekker Enschede Recreatie Company bouwde het chalet in Olympic National Park in 1931 , en toen liep het als een seizoensgebonden wildernis hostel voor haar backcountry gids diensten , volgens de Washington Trust for Historic Preservation .

De National Park Service kocht dakdekker Enschede het chalet in 1953. De 2-1/2 verhaal , met de hand uitgehouwen , zwaluwstaart – getande log structuur is de laatste van zijn soort in het interieur van het park , en dient nog steeds als een dakdekker Enschede ranger station .

Overstromingen van de afgelopen dakdekker Enschede winter verschoof de East Fork van de Rivier Quinault binnen enkele voeten, soms van het chalet , waardoor erosie dat de ene kant van het gebouw vrijdragend over de bank dakdekker Enschede verlaten.

Park ambtenaren zijn nu bezig met een versnelde milieubeoordeling te overwegen het verplaatsen van de chalet op korte afstand van de bank , terwijl ze bedenken een oplossing voor de langere termijn .

Een complicerende factor is de locatie van het chalet in een woestijn gebied . De US Forest Service vond dit op de harde manier als wanneer het gebruikt een helikopter om de beschadigde Green Mountain Lookout van ded akdekker Enschede Glacier Peak Wilderness Area te verwijderen en dan terug het gerepareerde uitkijk. Montana gevestigde milieugroep Wilderness Kijk aangeklaagd , en won een federale rechtbank om de uitkijk te verwijderen . Congres vervolgens stapte in om de structuur op te slaan.

De Port Angeles Fire Hall

Seattle architect William Aitken ontwierp de dakdekker Enschede Art Deco Fire Hall , die ook werd voltooid in 1931 .

Het was de bedoeling de eerste van drie aaneengesloten gebouwen die samen een stadscampus – regering te zijn , het vertrouwen schreef . ” Budget realiteiten tijdens de Depressie , echter gedwongen stad leiders om plannen voor de extra gebouwen slopen , het verlaten van de Zaal van de Brand om triple – plicht dienen als permanente woning voor de brandweer , de gemeenteraad Chambers en de stadsgevangenis . ”

Nadat de brandweer ontgroeide het gebouw in de jaren 1950 , ging het om te dienen als een minderjarige huis, eerste YMCA Port Angeles ‘ , de dakdekker Enschede afdeling stad Sanitation , een Senior Center en een cafe , dat in 2006 gesloten dakdekker Enschede.

Comments are closed.