rgnbg

B&B Amsterdam

Amsterdam, een begrip op zichzelf. Het is een grote, cultuurrijke, drukke en gezellige stad die u is een keer gezien MOET hebben. Echter is het voor veel mensen niet toereikend aangezien zij geen zin hebben om veel te betalen bij een duur hotel of weinig te betalen voor een slecht hostel. Daarnaast staat de drukte en het feit dat Amsterdam nooit slaapt mensen tegen.

Herkent u dit? Dan is er voor u nu een ideale oplossing: Britt’s BnB! Dit is een zeer leuke, knusse en vooral goed beoordeelde b&b net buiten Amsterdam. Dit houdt in; u bent minder geld kwijt dan in een duur hotel, u slaapt midden in de natuur dus rust is vanzelfsprekend en u heeft de ruimte en alle voorzieningen die u verlangt. De appartementen zijn voorzien van een complete keuken met magnetron oven. Verder kunt u gerust wasjes draaien en drogen in de aanwezige daarvoor bestemde machines.

Ambiance

De ambiance van de bed en breakfast is adembenemend. Het is gelegen in Vinkeveen, in een oude have. De huisjes liggen dan ook pal aan het water. De appartementen zijn voorzien van een privé terras. Na een dagje struinen over de grachtengordels van Amsterdam kunt u een feestje bouwen of heerlijk relaxen in uw eigen huisje.

Appartementen

De appartementen beschikken allen over zeer leuke meubels. Daarnaast kunt u ook lekker onderuit zakken in de bank, voetjes op tafel en genieten van uw televisie met digitale zenders. Uiteraard is er wifi aanwezig zodat u aan al uw online verplichtingen kunt voldoen. In de zomer, als de zon aan het schijnen is kunt u een verfrissende duik nemen vanaf uw eigen terras. Door het zwemtrapje kunt u makkelijk de kant weer opklauteren. In de winter, als het goed heeft gevroren, kunt u vanaf uw eigen terras wegschaatsen. Onder andere een hele leuke manier om de plassen en de omgeving te ontdekken!

Comments are closed.