rgnbg

Aminozuren

Misschien heeft u er ooit wel eens van gehoord, aminozuren. Aminozuren zijn in feite de bouwstoffen zijn van het lichaam, het is een onderdeel van eiwitten en spierweefsel. In menselijke eiwitten komen ongeveer 20 verschillende soorten aminozuren voor, in de natuur zijn er nog veel meer soorten aminozuren. De helft van alle aminozuren kan het lichaam zelf produceren, de andere helft haalt de mens uit bepaalde voeding. Deze aminozuren zijn hard nodig voor het menselijk lichaam en het is dan ook daarom van groot belang dat men gezond en gevarieerd eet. Helaas komt het vaak genoeg nog voor dat men slecht eet en dat men dus niet voldoende vitamines en aminozuren binnen krijgt. In dit geval is het verstandig om aanvullende aminozuren te slikken. Enkele merken die aminozuren aanbieden zijn Now Foods en het merk Life Extension. Deze merken bieden verschillende soorten aminozuren aan om gezond te blijven.

Now Foods is een bekend amerikaans merk wat zeer veel verschillende soorten voedingssupplementen verkoopt. Het bedrijf stamt uit de jaren 70 en levert verscheidende soorten vitamines, supplementen en mineralen. Het is een van de grootste merken op het gebied van Biologische vitamines

Life extension is een andere aanbieder van aminozuren en bestaat ook al een zeer geruime tijd. Het bedrijf komt uit 1980 en heeft als doelstelling om het verouderingsproces in kaart te brengen en af te remmen. Zo kunnen mensen op latere leeftijd nog gezond zijn en kan de levensduur worden verlengd. De organisatie is een non profit organisatie en het bedrijf steunt veel onderzoeken over de gehele wereld.

Zoekt men aminozuren dan komt men in Nederland al snel bij een van deze twee fabrikanten uit. Samen bieden deze fabrikanten bijna elk aminozuur aan wat er op dit moment te verkrijgen is en wat gemaakt kan worden door de mens. Het is een zeer omvangrijk en lastig proces.

Comments are closed.