rgnbg

Adobe cursus illustrator

Deze 2-daagse training is het vervolg op de tekencursus Illustrator CS6 Basis en speciaal bedoeld voor bijvoorbeeld de grafisch vormgever, illustrator, animator of marketeer die zijn basiskennis van Illustrator CS6 verder wil uitdiepen. De belangrijkste onderwerpen die aan bod komen tijdens de training zijn het tekenen in perspectief, pixelbeelden vectoriseren, werken met symbolen, kleur aanpassen en speciale kleuren gebruiken zoals PMS-kleuren, werken met verloopnetten, patronen maken, geavanceerde typografie waaronder het werken met stijlen, effecten toepassen en gebruik van afbeeldingsstijlen en vectorafbeeldingen opslaan voor het web. Daarnaast komen drukwerkspecifieke onderwerpen aan bod zoals het afdrukken van verlopen en transparantie, overdruk, trapping en printvoorkeuren.

Adobe Authorized Training Center

Computrain is een officieel door Adobe erkend Training Center (AATC). Tijdens de cursus wordt dan ook gebruikgemaakt van door Adobe aanbevolen cursusmateriaal en gecertificeerde docenten.

Voor wie

De cursus is speciaal ontwikkeld voor cursisten die vectorillustraties moeten maken of bewerken, zoals grafisch en webdesigners, illustratoren, animatoren (bijvoorbeeld Flash-animaties), architecten, marketing- en communicatiemedewerkers. Heeft u al veel ervaring met Illustrator CS5, dan kunt u direct starten met deze cursus.

Voorkennis

U dient enige werkervaring te hebben met Illustrator CS5 of Illustrator CS6. Om u optimaal voor te bereiden op deze training is eventueel de training Illustrator CS6 Basis beschikbaar.

Aanpak van de training

Het gedegen 2-daagse programma van deze klassikale training is erop gericht dat u het geleerde direct kunt toepassen in uw praktijksituatie. De zeer ervaren en gecertificeerde trainer van Computrain behandelt de theorie en laat met diverse demonstraties zien hoe deze is toe te passen in de praktijk.
U gaat aan de slag met verschillende oefeningen waardoor een optimale verwerking van de leerstof wordt bewerkstelligd. In de training kunt u kiezen of u met de Nederlandse of Engelse versie van het programma wilt werken. In de oefenopgaven zijn zowel de Nederlandse als Engelse menuopdrachten opgenomen. De verhouding theorie en praktijk is ongeveer 30-70.

Studiemateriaal

Computrain gebruikt door Adobe aanbevolen Engelstalig cursusmateriaal, dat aansluit bij het officiƫle examen van Adobe. Tijdens de cursus kunt u gebruikmaken van de Nederlandstalige oefenopgaven.
Tevens beschikt u over een zeer moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft en aanvullende informatie. Daarnaast kunt u hiermee communiceren met de docent en de andere deelnemers.

Comments are closed.