rgnbg

Administratieve gebied VvE beheer

Beheer jij een VvE, maar beschik jij niet over de kennis en ervaring om jouw vereniging eenvoudig en zorgvuldig te beheren? Heb jij gewoonweg te weinig tijd voor het beheren van de VvE, waardoor jij deze zaken niet volledig kunt invullen? Dan is de specialist genaamd VvE Commitment de specialist waar jij naar op zoek bent. Deze organisatie beschikt over de juiste kennis en ervaring die nodig is om een VvE beheer tot een succes te maken. Met de gemakken van VvE Commitment zal een last van jouw schouders vallen en is de VvE beheer in goede handen!

Werkzaamheden op administratief gebied

De standaard werkzaamheden waar VvE Commitment zich mee bezighoudt is bijvoorbeeld het organiseren van de algemene ledenvergadering. Daarnaast verzorgt de specialist ook de notulen van de vergaderingen en zullen zij de bestuursvergaderingen altijd bijwonen. Daarnaast houdt de specialist altijd toezicht op de naleving van besluiten, reglementen en akten en verzorgt de specialist direct voor de archivering van de stukken. Als laatste verzorgt de specialist standaard de gehele ledenadministratie!

Wil jij profiteren van de diensten?

Wil jij profiteren van alle diensten die de VvE Commitment aanbiedt? Klik dan op de volgende link en jij zult direct naar de website van de specialist geleidt worden: VvE Beheer Arnhem.

Comments are closed.