rgnbg

Aan de slag als Young professional in de financiële branche

Net je opleiding “commerciële economie” afgerond en nu? Je kunt jezelf tekortdoen door een stage te gaan lopen waarbij ze profiteren van je talent en je afschepen met een minimale schadevergoeding. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om te reageren op een uitdagende vacature als assistent accountant, creditmanager, debiteurenbeheerder of medewerker finance & control. Maar waar vind je vacatures zoals deze? Brooklyn Finance brengt financiële werkgevers en werkzoekers bij elkaar. Het is een financieel uitzendbureau dat Young professionals de kans biedt om zichzelf te bewijzen.

Brooklyn Academy

Als je eenmaal ingeschreven staat bij Brooklyn Finance, heb je ook andere voordelen, zoals de “Brooklyn Academy”. Hier kun je kennis en vaardigheden opdoen die je in de praktijk nodig zult hebben.

Mogelijkheid tot een vast contract

Bij Brooklyn Finance hanteren ze geen overname-fee. Als je werkgever je graag binnen het bedrijf wil houden, kunnen ze je gewoon een vast contract aanbieden zonder een hoge fee te moeten betalen. De drempel om je op vaste basis aan te nemen wordt op deze manier een stuk lager. Mooi vooruitzicht toch?

Schrijf je nu in

Wil je graag onderdeel uitmaken van Brooklyn Finance? Schrijf je dan nu in als werkzoekende! Ook kun je op de website vast een kijkje nemen in het vacatureoverzicht. Misschien zit er nu al wel iets bij waar je graag op zou willen solliciteren? Wacht niet langer en grijp die kans!

Comments are closed.