rgnbg

Boomverzorging door heel nederland

Göttingen. U aangesloten boomverzorging  kabels die vanuit een helikopter werden verlaagd tot de boom en vervolgens elk gescheiden delen met de kettingzaag. De helikopter vloog van de stammen van maximaal een ton, zonder het de grond raken. “Dit vereist grote zorgvuldigheid,” benadrukt Andreas boomverzorging  piepen kasteel (45), CEO van de ATP boom zorg.

Wanneer het snijden, moeten de stammen niet te komen in de swing, omdat die ervoor zorgt dat de helikopter crash. Touw boomverzorging  klimmers en piloten zijn in constante radio contact. Omdat een helikopter operationele kosten zijn hoog, de zorgvuldig plan is.

Een week was de werkgroep inzake de Edersee in het gebruik. De specialisten uitvoeren in het jaar en de stijgende drie tot boomverzorging  vier dergelijke projecten voor lokale overheden en bosbouw. Het volume van de verkoop per bestelling bedraagt 20 000 en 100 000 euro.

Direct na gebruik in het Nationaal Park, de Gemeenschap werken in de Taunus was 150 pijnbomen op een steile helling. Anders zou dan op de Edersee, waar zware bosbouwmachines geschaad teveel het biotoop, de volgorde in de Taunus ook met conventionele technologie zijn geweest boomverzorging  om te doen. “Tot vaststelling van een kabelkraan en een kabelbaan voor veilig meenemen van de stammen van de helling naar beneden, zou zijn geweest maar duurder boomverzorging  eind als onze procedures”, gemeld piepen kasteel.

Comments are closed.