rgnbg

Zet deze winter ook uw eigen houtkachel van de haardenexpert aan

Knisperend haardvuur, een lekker wijntje, een aantal hapjes en samen met uw familie een gezellige avond beleven. Dat klinkt ideaal toch? U heeft er wel een haard voor nodig. Gelukkig betekent dat niet meteen een grote verbouwing aan uw woning.  U kan ook kiezen voor een inzetkachel of een externe kachel laten plaatsen, dit doet u door de Haardenexpert.

Een eigen haard kan eenvoudig zijn

Tegenwoordig bestaat er een ruime keuze aan diverse haarden. U kunt kiezen uit onder andere een hout- of gaskachel. Een houtkachel die kan er vaak zo ingezet worden zonder dat er zaken aan het huis verbouwd dienen te worden. Houdt u echt van gemak? Kies dan voor een gashaard. Deze wordt zo bij u in de woning geplaatst. Met een druk op de knop zet u de gashaard aan en u hoeft geen hout te sjouwen voor het branden van de haard. Daarnaast zijn de gashaarden van de Haardenexpert nauwelijks van een oorspronkelijke haard te onderscheiden en geven dus het ultieme gevoel wat hierbij past.

Ook een haard aanschaffen?

Surf naar de website van de Haardenexpert en lees er alles over de mogelijkheden. Benieuwd naar de prijzen? Vraag een vrijblijvende offerte aan van de haard die u aanspreekt! En wie weet geniet u straks ook van een van de gashaarden!

Comments are closed.