rgnbg

Taxi Utrecht Centraal

Taxi Utrecht

Ik was laatst bij een vriendin en zij woont in Utrecht en ik ook. Het was vrij laat geworden, dus ik heb mijn fiets laten staan en ben met taxi Utrecht naar huis gegaan. Dit was helemaal niet gepland of de bedoeling, maar nu ik het een keer gedaan heb is dat zeker voor herhaling vatbaar. Dan zorg ik er wel voor dat ik ook heen ga met de taxi. Dat met die fiets weer ophalen was iets onhandig allemaal. Had toen ook weer vervoer nodig om mijn fiets op te gaan halen. Dat heb ik ook met de taxi gedaan. Wat ik een beetje jammer vond was dat mijn fiets niet in de taxi paste en mee kon. De ervaring met taxi Utrecht was in ieder geval erg prettig. De chauffeur was vriendelijk en beleefd en ook erg behulpzaam. Het was een fijne kennis making en ik ben meer dan tevreden over de dienst waar ik gebruik van heb gemaakt. Het was natuurlijk een hele gezellige avond bij die vriendin, maar op een zeker moment werd ik gewoon echt moe. Toen zag ik er ook tegen op om te gaan fietsen en de kou in te gaan en het was al donker. Het was later geworden dan verwacht of dan ik had verwacht of gepland en toen bedacht ik me nou ik ga dan wel met de taxi en dan haal ik mijn fiets van de week wel op als het uitkomt. Maar na deze ervaring denk ik dat ik in de winter helemaal niet meer de fiets zal opstappen. Mij veel te koud en waarom zou ik dat doen als het ook gewoon met de taxi kan. Ik bedoel dan dat stuk fietsen als de taxi en sneller is en warm. Ik ga dan gewoon met de auto, want dat doe ik dan gewoon en ik hoef ook niet speciaal rekening te houden met een tijdstip waarop ik weg moet. Heel handig dus!

Comments are closed.