rgnbg

serviceovereenkomst overheaddeur

Serviceovereenkomst voor een overheaddeur afsluiten bij ROMASS Business

ROMASS Business biedt verschillende serviceprogramma’s aan. Bij serviceovereenkomst van de overheaddeur stemt ROMASS Business altijd af op de behoeftes van je bedrijf. Dit heeft ook mede te maken met de huidige conditie, leeftijd, gebruiksomgeving en de gebruiksintensiteit van je industriedeuren. Door middel van deze factoren kies je welk programma het beste bij u past. ROMASS Business doet dit voor alle overheaddeuren.

De monteurs van ROMASS Business zijn hoogopgeleid. De monteurs worden regelmatig bijgeschoold en zijn in het bezit van de benodigde certificaten en de monteurs doen meer dan duizend onderhoudsbeurten per jaar. Daarnaast zijn wij als ROMASS Business al meer dan 20 jaar vakspecialist. De monteurs doen alles via de wettelijke richtlijnen dus hoeft u zich geen zorgen te maken. De reparaties en servicebeurten zullen dus altijd van goede kwaliteit zijn. U kunt er dus vanuit gaan dat de overheaddeur altijd in goede staat verkeerd.

De monteurs van ROMASS Business zijn altijd goed uitgerust. Ze beschikken over de meeste reserveonderdelen en gereedschappen in hun uitgeruste servicebus. De monteurs doen ook elk type overheaddeur. De meeste reparaties kunnen hierdoor ter plekke worden uitgevoerd om tijd en verdere stilstand van uw overheaddeur te voorkomen.

Als bedrijf ben je ook wettelijk verplicht om je overheaddeur minimaal één keer per jaar te laten onderhouden door gecertificeerde professionals.

Online serviceovereenkomst overheaddeur afsluiten

Via de website kan je snel en eenvoudig online een serviceovereenkomst afsluiten. Wil u liever een vrijblijvende offerte ontvangen? Geen probleem dit kunt u ook snel en eenvoudig online aanvragen.

Comments are closed.