rgnbg

Samenwonen met mijn vriendin

De huizenmarkt begint weer in bloei te komen, maar toch zijn er ook vele kopers die geprofiteerd hebben van het feit dat de huizenmarkt helemaal ten gronde was. De hypotheekrente was enorm laag, waardoor het afsluiten van een lening voor deze mensen vele malen voordeliger was. Deze mensen moeten namelijk een kleiner bedrag aflossen, dan de gemiddelde huizenkoper in de goede tijden. Ook ik heb een huis gekocht tegenover een laag hypotheekrente tarief.

Mijn vriendin en ik hebben afgelopen jaar namelijk besloten om te gaan samen wonen. Mijn vriendin heeft een vaste baan gekregen, en bovendien werk ik al een tijdje voor mijzelf en heb ik mensen onder mij werken. Op financieel gebied gaat het dus goed, en heb ik niets te klagen. Dit was dan ook de reden voor mij om een huis te kopen, gezien het feit dat ik dit samen met mijn vriendin kan financieren. Bovendien hebben wij plannen om ons gezin uit te breiden, en dit willen we natuurlijk in een groter huis doen. Op deze manier heeft ons kind straks genoeg ruimte om op te groeien.

Wil jij meer informatie over een hypotheekrente vergelijken en wil ook jij een huis gaan kopen? Raadpleeg dan de specialist op dit gebied!

Comments are closed.