rgnbg

Ontspan in een relaxfauteuil

Met het flexwerken van tegenwoordig, werken steeds meer mensen regelmatig een dagje thuis. Dat resulteert vaak in volle dagen achter de computer. Iedereen die wel eens thuis werkt, zal het kunnen beamen: af en toe moet u de benen even laten ontspannen, om de bloedsomloop weer z’n werk te kunnen laten doen. Vaak blijven we toch langer in dezelfde houding zitten dan goed voor ons is. Een relaxfauteuil van Seats and Sofas in Groningen is daarbij een enorme uitkomst!

Of u nu na uw werk thuiskomt of gewoon thuis hebt gewerkt, een uurtje lekker ontspannen in één van de relaxfauteuils van Seats and Sofas maakt u weer helemaal mens. De voetensteun van zo’n stoel kan naar voren worden geklapt, zodat u een heerlijke ondersteuning onder uw kuiten en enkels krijgt. Daarnaast kan, soms handmatig, soms elektrisch, de rugsteun zo worden versteld dat u lekker achteruit kunt leunen in de relaxfateuil. Kom het gewoon eens uitproberen in de Megastore van Seats and Sofas in Groningen! Een keertje zitten en u zult al snel overtuigd zijn.

Uiteraard zijn er bij Seats and Sofas ook speciale losse voetenbanken te verkrijgen bij deze relaxfauteuils, soms zelfs met een handig opbergvak. Makkelijk voor het boek dat u op dit moment aan het lezen bent of bijvoorbeeld de iPad!

Comments are closed.