rgnbg

Ontruiming bedrijvenpand

Een korte periode geleden is ons bedrijvenpand in Etten Leur failliet gegaan en moesten wij ons filiaal gaan sluiten. Het was zeer belangrijk om dit snel allemaal te regelen, omdat het volgende bedrijf alweer klaar stond om ons pand te huren van de gemeente. Er werd ons dan ook gezegd om spoedig het pand te verlaten en ervoor te zorgen dat alles netjes achtergelaten zou worden. Het was dus zaak om zo spoedig het pand te ontruimen en deze weer kaal op te leveren aan de gemeente, zodat zij deze vervolgens weer zouden kunnen verhuren. Hiervoor hebben wij contact opgenomen met de specialisten van woningontruiming Etten Leur.

Belangrijk: Snelle woningontruiming

Het is belangrijk voor bedrijven en huishoudens om zo spoedig mogelijk hun woning te ontruimen wanneer dit nodig is. Het is vooral zaak om dit vooral niet sloom te regelen, omdat er anders problemen veroorzaakt kunnen worden. Het is dus zaak om altijd snel alles geregeld te hebben en hiervoor kunt u de hulp van Kuzee gaan inschakelen.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over Kuzee woningontruiming? Surf dan direct naar hun website en lees precies over hoe een woningontruiming in zijn werk gaat! Bovendien koopt Kuzee ook nog eens interieur over die niet nodig is voor jullie.

Comments are closed.