rgnbg

Hou bedrijfskleding mooi met behulp van een stomerij

Veel mensen weten niet waarom het goed behandelen van kledingstukken zo belangrijk is. Ze hebben een dure aankopen gedaan en zijn super blij met het artikel, maar doen geen moeite om het mooi te houden.  Het is wel belang om het de artikel schoon te maken, dit zorgt er voor dat de artikel langer mooi blijft. Een stomerij kan er voor zorgen  dat artikelen mooi en schoon blijven. In een stomerij worden de kledingstukken professional gestoomd.

Het wassen met een wasmachine gaat niet altijd goed, kledingstukken kunnen vaak verkleuren en vele mensen stellen ook niet de juiste temperatuur in. Ze wassen vaak hun kledingstukken op een te hoge stand, dit kan er voor zorgen dat de kledingstuk gaat krimpen. Het is mogelijk voor bedrijven om wekelijks langs een stomerij te gaan en daar de bedrijfskleding te laten wassen. Bedrijven worden dan gegarandeerd dat kledingstukken er goed en fris uitzien. Als werknemers zelf hun bedrijfskleding gaan wassen kan het er voor zorgen dat het minder mooi is en minder lang mee gaat. Bedrijfskleding is een investering voor een bedrijf en kunnen ook het imago bepalen. Het is belangrijk dat de bedrijfskleding er ook mooi en professioneel uitziet.

Ook kledingstukken voor speciale gelegenheden kunnen gestoomd worden bij een stomerij. Hierbij kan men denken aan bruidskleding, pakken en gala jurken. Ze worden zorgvuldig en professioneel schoongemaakt. StomerijPanda.nl in Den haag biedt zelfs een haal en breng service. Dus als je tijdstekort hebt en geen tijd hebt om je kledingstuk te brengen of op te halen kan dat gedaan worden. Stomerij Panda is de eerste stomerij in Nederland die volledig gebruikmaakt van het uiterst milieuvriendelijke reinigingsproces GreenEarth Cleaning met licentie. Zij maken gebruik van reinigingsmiddelen die biologisch afbreekbaar zijn met pure vloeibare siliconen. Deze siliconen zijn geurloos en zacht met natuurlijke elementen. Meer informatie kunt u op de website bekijken : www.stomerijpanda.nl

Comments are closed.