rgnbg

Genieten van een Buffet in Rotterdam? Kom naar de Tuin!

Heeft u een bijzondere dag in het vooruitzicht? Wilt u graag een leuk feest geven, of ziet u meer in een intiem etentje? Op een bijzondere locatie wordt uw feestje echt geslaagd, en hiervoor kan u terecht bij Restaurant de Tuin. Op deze unieke locatie in Rotterdam, vlakbij het Kralingse bos, kan u terecht voor het geven van een feestje, een bedrijfsborrel of een intiem etentje. Ook voor een brunch in Rotterdam komt u hier!

Uiteenlopende mogelijkheden bij de Tuin

Dit restaurant in Rotterdam biedt uiteenlopende mogelijkheden. Een buffet is een hiervan, een gemakkelijke manier om al uw gasten iets voor te schotelen wat in de smaak valt.  Er zijn verschillende arrangementen te boeken. Het is al mogelijk vanaf 30 personen. Kies bijvoorbeeld voor een fingerfood buffet, bestaande uit kleine hapjes waar u de gehele avond van kan genieten. Of kies voor een warm/koud of indisch buffet, zo heeft u voor alle smaken wel iets!

Kom kijken bij de Tuin in Rotterdam

Deze locatie is uniek, en hoewel u dicht bij het centrum bent, bent u er toch helemaal uit. Ontdek het zelf bij deze unieke locatie en kom gewoon eens borrelen, lunchen, of ga voor een uitgebreide brunch Rotterdam op zondagmiddag.

Comments are closed.