rgnbg

garagepoort herstelling Antwerpen

Garagepoort herstelling Antwerpen.

Bent u woonachtig in Antwerpen en heeft u een garagepoort die hersteld moet worden? Bij ROMASS bent u aan het juiste adres. Onze professionele techniekers lossen de storing binnen twee uur voor u op. Om onze techniekers in te schakelen kunt u ons bellen of via de website uw storing aanmelden. We zijn 24/7 bereikbaar en indien mogelijk vertrekken we direct naar u toe. Daarnaast zijn onze techniekers al meer dan 20 jaar vakspecialist en herstellen ze alle merken garagepoorten.

De techniekers van ROMASS wonen en werken door heel België. Dit komt door het uitgebreide netwerk dat ROMASS heeft van de servicetechniekers. Hierdoor zijn wij altijd snel op locatie om uw storing te herstellen, zodat u weinig last heeft van uw storing. De techniekers van ROMASS zijn professioneel opgeleid en beschikken over de benodigde certificaten om al uw storingen binnen twee uur te kunnen herstellen.

Veel voorkomende herstellingen

Door intensief gebruik en slecht onderhoud kan het voorkomen dat er problemen aan een poort ontstaan. Veel voorkomende problemen aan een garagepoort zijn de veren die zijn gebroken of de staalkabels. Daarnaast komen problemen met de motor en loopwielen ook vaak voor. Onze techniekers zijn vakkundig opgeleid om alle problemen met een poort te herstellen. Om de kans op een interventie aan uw garagepoort te verkleinen, adviseren onze experts om u poorten jaarlijks te laten onderhouden door een onderhoudsspecialist. Door jaarlijks onderhoud blijft de poort in topconditie waardoor de kans op een interventie wordt verkleind.

Technieker inschakelen voor een poort herstelling

Om een technieker in te schakelen voor uw storing kunt u online een afspraak maken op de website van ROMASS. Doorloop de stappen van het formulier om uw afspraak te kunnen inplannen. U wordt daarna gelijk opgebeld om uw afspraak af te ronden. Na het telefoongesprek ontvangt u een e-mail met daarin de bevestiging van de afspraak. Bewaar het storingsnummer goed dat u via de mail doorgestuurd krijgt.

 

Comments are closed.