rgnbg

Een bramenstruik aanschaffen

De zomer staat voor de deur en dat betekent dat we binnenkort weer heerlijk buiten kunnen gaan zitten. Als u een tuin heeft is het dus tijd dat u deze leuk gaat aankleden. U moet de tuin zomer klaar maken. Dit kan met ontzettend veel verschillende dingen. Denk aan lampionnetjes, leuke meubelen, maar ook zeker prachtige bloemen en struiken. Denk bijvoorbeeld aan een bramenstruik.

Over de bramenstruik

U kunt bij Gardenzo een doornloze bramenstruik kopen. Deze struik krijgt heerlijke vruchten. Deze kunt u gewoon eten. Dit zodra ze zwart zijn, dit is ongeveer vanaf augustus. De planten hebben veel zon nodig. Dit betekent namelijk dat er meer vruchten komen en dat is natuurlijk het doel. Een nadeel van deze struik voor kleine tuinen is dat hij erg snel groeit. Dit is echter simpel op te lossen door de struik op tijd terug te snoeien. Een bramenstruik kan gebruikt worden om een muur of schutting te laten groeien, maar het is geen klimplant, dus draad of een klimrek is wel nodig.

Bestellen

Wilt u nu een bramenstruik bestellen? Of een andere mooie plant of struik of accessoires en benodigdheden hiervoor? Ga dan naar de website. Hier vindt u het hele assortiment en alle informatie voor het bestellen en betalen van de producten.

Comments are closed.