rgnbg

Digitale ondertekening voor documenten

Wil je graag eenvoudig je documenten digitaal kunnen ondertekenen? Dan moet je zeker even langs Evidos.nl. Evidos levert voor iedere situatie een passende oplossing voor digitaal ondertekenen

Evidos.nl voor digitaal ondertekenen

Evidos is een afkorting voor Evidence in Online Service. Ze bedoelen hier mee ‘zeker zakendoen op internet’. Het bedrijf is een marktleider op het gebied van oplossingen voor digitaal ondertekenen. Met de oplossingen van Evidos, kun je gemakkelijk kosten besparen en documenten sneller opsturen.

Evidos is gespecialiseerd in digitaal ondertekenen. Zij maken het mogelijk om allerlei soorten documenten en formulieren digitaal te kunnen ondertekenen, waarmerken of aangetekend te versturen. Zo hoeven documenten zoals contracten, offertes, polissen en andere documenten niet meer op papier, omdat er digitaal een handtekening op wordt gezet.

Oplossingen voor digitale ondertekening

Het bedrijf biedt verschillende oplossingen aan voor digital ondertekening. Het hangt van de dienstverlening en wensen van een klant af, welke oplossing er geschikt is. Ze bieden de volgende diensten aan voor digitaal ondertekenen:

  • SimpleSign Pad
  • SimpleSign Bulk
  • Ondertekenen.nl
  • Simple Sign Mobile
  • Simple Sign Desktop

Dus wil jij ook graag onnodig printen, scannen en faxen voorkomen en heb jij geen zin meer in gegevens overtypen en post versturen? Kijk dan snel op de website van Evidos om ook een digitale ondertekening op je documenten te krijgen.

 

 

Comments are closed.