rgnbg

De slimme meter brengt uw energieverbruik in kaart

Bent u ook altijd benieuwd waar al uw energiekosten nou eigenlijk uit bestaan? Tegenwoordig probeert iedereen een beetje op te letten met zijn of haar verbruik. Het scheelt vaak enorm in uw portemonnee en daarnaast is het ook nog eens beter voor het milieu. Maar weet u eigenlijk wel waar u het meeste geld aan kwijt bent? Gelukkig kunt u tegenwoordig gewoon uw verbruiksgegevens inzien dankzij een online monitoringssysteem; de “slimme meter”. De slimme meter uitlezen is ontzettend eenvoudig en geeft exact aan wat u verbruikt heeft.

Hoe werkt het?

Danzij de slimme meter van Meter-Online kunt u elke dag zien wat uw energiekosten zijn en waar ze precies vandaan komen. U kunt het overzicht weergeven als: dagelijks/wekelijks/maandelijks en jaarlijks, zodat u specifiek- en globaal kunt bekijken waar uw energiekosten allemaal vandaan komen. Dankzij de handige grafieken waarin Meter-online uw gegevens kan omzetten, kunt u in één oogopslag zien waar de meeste energie naartoe gaat. Hierna kunt u bekijken of het mogelijk is om op het op dit aspect wat zuiniger aan te gaan doen.

Aanmelden kan via de website

Wilt u zich ook aanmelden voor de slimme meter? U betaalt slechts €19,- voor een jaar lang. Hierna wordt uw abonnement automatisch stopgezet. Uiteraard kunt u er altijd voor kiezen om dit abonnement te verlengen. Wilt u direct naar de website? Klik dan op de volgende link: Uitlezen slimme meter.

Comments are closed.