rgnbg

Zonwerende folie voor de auto

Wanneer het zonnig weer is, wordt het al vrij snel warm in de auto. Airco helpt tegen de warmte, maar de felle zon die in de ramen schijnt wordt er niet minder door. Daarnaast voorkomt u inkijk, inbraak en zonnewarmte in uw auto door middel van zonwerende folie. Daarnaast is het alleen bedoeld voor uw autoramen.

Privacy

Ook al willen we altijd graag contact met buiten, we willen ook graag onze privacy kunnen bewaren. Zonwerende folie voor uw ramen voorkomt inkijk. Nu denkt u misschien zit ik ook veilig achter mijn autoruit? Het antwoord hierop is ja. Zonwerende folie vertraagt namelijk een inbraakpoging. Voortaan is er groter materiaal nodig om in uw auto in te breken.

Zonwerende folie is er voor zowel de auto als uw interieur maar dan in de vorm van interieurstickers. Enorm leuk als vervanging van behang met leuke figuren. Een groot voordeel van interieurstickers is dat het eenvoudig te reinigen is met een vochtige doek en het op vrijwel iedere ondergrond kunt plakken. Daarnaast kan iedereen het plakken doordat alleen de ondergrond hoeft te worden ontvet voor gebruik. Misschien het leukste van interieurstickers is misschien wel dat de stickers vaak meerdere keren gebruikt kunnen worden. Zo hoef je de stickers niet te vervangen wanneer je ze graag wilt verplaatsen. Wil je graag meer informatie? Bekijk dan eens onze website.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.