rgnbg

Zonnedoek kopen

Het wordt steeds warmer in Nederland en de zon gaat steeds meer schijnen. Soms wilt u gewoon wel lekker buiten zitten maar niet in die brandende zon. Een zonnedoek op maat is dan de perfecte oplossing.

Voordelen van een zonnedoek op maat

Een parasol is dan erg populair bij zonnig weer maar het brengt wel irritaties met zich meer. Ze zijn vaak erg groot en er is veel ruimte voor nodig om ze op te bergen en ook ergens weer neer te zetten. Hiernaast is het opzetten en afbreken van een parasol erg vervelend. Met een zonnedoek op maat is dat geen probleem.

Soliday is een bedrijf, gespecialiseerd in zonnedoeken.  Het bedrijf maakt al hun zogenoemde shade sails op maat met kwalitatief materiaal. Hiernaast zorgen ze ervoor dat de zonnedoek een strak design krijgt. De op maat gemaakte zonnedoeken van Soliday zijn altijd toepasbaar, oprolbaar en te verstellen in hoogte. Ook is een zonnedoek van Soliday bestand tegen wind, storm en zware regenval. Dit komt omdat het bedrijf bij het ontwikkelen van deze doeken veel aandacht besteed heeft aan techniek, flexibiliteit en veiligheid.

Zonnedoek bij Soliday

Wilt u ook graag zo’n zonnedoek van Soliday? Vraag dan een offerte aan. De offerte is vrijblijvend en u zit nergens aan vast. Hiernaast kunt u ook online de broche aanvragen om meer informatie te krijgen.

Comments are closed.