rgnbg

Zelfvertrouwen: het belangrijkste recept voor vrijheid

Zelfvertrouwen bij het flirten

Je hebt het vast wel eens meegemaakt. Je gaat een avond op met stap met als doel veel vrouwen te versieren. Je ziet het al helemaal voor je: alle vrouwen staan om jou heen en je kan er zo een uitkiezen die met je naar huis wil. Helaas lig je ’s avonds toch alleen in bed en loop je na waar het mis ging.

Je zoekt de oorzaak buiten jezelf: het meisje was te preuts of ze was te serieus. Je geeft de dames de schuld dat ze je voor schut zetten. Heb je er ooit wel eens bij stil gestaan dat de oorzaak dat je geen vrouwen mee naar huis neemt bij jou kan liggen? Heb je er wel eens bedacht dat dit komt omdat je constant bezig bent met het zoeken naar goedkeuring.

Vrijheid door los te laten

De reden dat je geen vrouw regelt tijdens het stappen is dat je bezig bent met het zoeken naar bevestiging in de reacties van anderen. Je te snel weg bij een meisje omdat je bang bent voor een negatieve reactie.

Dit komt omdat je ergens op zoek naar het bewijs dat anderen mensen je wel leuk vinden. Dit proces gebeurt onbewust, want niemand is hier natuurlijk echt naar op zoek. Je bent aan het kijken hoe anderen op jou reageren, op wat je zegt etc.

Probeer dit los te laten, doe lekker je ding en heb schijt aan wat anderen van je denken. Dit is de enige manier een echte leuke avond hebben en een leuke vrouw te scoren.

Veel mensen zijn bang om gekwetst te worden door negatieve reacties. Maar wat wil je eigenlijk horen van een meisje. Hoe geweldig leuk, slim en knap je bent? Vrouwen vinden het aantrekkelijk als een man hun reacties niet nodig heeft voor hun zelfvertrouwen en eigenwaarde.

Vrijheid door geen reacties nodig te hebben

Leer jezelf aan om heel bewust niet op zoek te gaan naar positieve reacties. Doe zaken zonder dat je een bepaalde uitkomst moet hebben. Spreek een vrouw aan en zeg wat in je opkomt. Zeg dat je haar leuk vind. Je zegt het omdat je dat meent en omdat je het leuk vindt om dat te zeggen. Meer niet. Niet om een positieve reactie te krijgen. Het heeft geen enkele invloed op wie jij bent of wat jij van jezelf denkt. DAT vinden vrouwen pas aantrekkelijk.

De volgende keer dat je een aantal vrouwen aanspreek vertel haar dan eens wat ze jou doet. Daarbij moet je dan echter niks terug verwachten. Je zult zien dat je dit niet eens nodig hebt om een leuke avond te hebben.

Je zelfvertrouwen en waardering moet van binnenuit komen. Zolang het niet van binnenuit komt, laat je anderen bepalen wat je moet doen of hoe je moet reageren. Zelfvertrouwen krijg je niet vanzelf. Het is iets dat je moet trainen. Na een tijdje zul je merken dat je veel meer durft. Je voelt je steeds vrijer en doet meer en meer waar je zin in hebt.

Veel mannen hebben vrouwen niet door. Ze zijn bezig met het zoeken naar een leuke openingszin dan dat ze tijd in zichzelf investeren. Het belangrijkste wat vrouwen aantrekkelijk vinden, zelfvertrouwen, daar zal geen enkel trucje je bij helpen.

Comments are closed.