rgnbg

Wat kan je verwachten van Eastern Plaza?

Als je gezellig uit eten wilt gaan bij Eastern Plaza is het handig om in kaart te brengen wat je allemaal kunt verwachten van dit restaurant. Je wilt namelijk van te voren graag weten wat ze serveren en wat de extra’s allemaal zijn. Dat is de reden dat dit artikel is geschreven. Dit artikel heeft een nadere toelichting met wat je allemaal kunt verwachten bij het Eastern Plaza restaurant.

Algemeen

Eastern Plaza is een wok & live cooking restaurant. Het restaurant heeft een grote keuze aan gerechten en daarom is er voor iedereen wel wat lekkers te vinden. Doordat dit restaurant werkt met check koks uit de oosterse keuken kunnen deze heerlijke gerechten vers gemaakt worden. Het restaurant heeft de mogelijkheid tot verschillende voorgerechten zoals frisse salades, sushi, soepen en verse broodjes. Daarnaast is er een breed assortiment aan hoofdgerechten. Denk hierbij aan verschillende vleesgerechten, visgerechten, salades en pasta’s. Daarnaast heeft dit restaurant ook nog een breed assortiment aan desserts. Het is natuurlijk heerlijk om na het eten nog even af te sluiten met een lekker ijsje. Door het brede assortiment is er voor iedereen wel iets lekkers te vinden zelfs voor de moeilijke eters onder ons.

Kidsplaza

Wanneer je kinderen hebt is het ook handig om naar het restaurant te gaan. Dit restaurant bezit namelijk een kinderspeelplaats. Bij deze speelplaats is het voor de kinderen mogelijk om koekjes te bakken. Dan kunnen de kinderen zichzelf als een echte chef voelen. Door de mogelijkheid om de kinderen te laten spelen heb je zelf iets meer rust om van het heerlijke eten te genieten.

Take a way

Bij dit restaurant is het ook mogelijk om sushi op te halen. Dit bieden ze aan zodat je ook thuis heerlijk kunt genieten van de vers bereidde sushi. Al met al genoeg redenen om een kijkje te nemen bij Eastern Plaza.

Comments are closed.