rgnbg

Wat is Butter Project?

Butter Project is de opvolger van de offline gehaalde Popcorn Time. Butter biedt legaal een aantal films en series aan, maar niet zo veel als zijn voorganger omdat die illegaal films en series met copyright aanbood. Hierdoor is Popcorn Time uiteindelijk ook offline gehaald.

Butter, downloaden of niet?

Wij raden jullie zeker aan om butter project te downloaden omdat het gratis films en series kijken het leven een stuk makkelijker maakt zonder er voor te hoeven betalen en aan een abonnement van ongeveer €10 per maand vast te zitten op bijvoorbeeld Netflix terwijl het aanbod vergeleken met Butter exact hetzelfde is. Het is niet illegaal omdat er alleen films vertoond worden zonder copyright, wat bij zijn voorganger niet het geval was. Wij verzekeren u dat door het gebruik van butter u geen boetes of andere straffen zult oplopen. Het is vooral leuk om het nu te downloaden omdat de kerstdagen er aan zitten te komen. Dan kunt u met butter gezellig met de familie bij elkaar komen en samen een film of serie bekijken. Ook voor jonge personen is het handig aangezien butter project een perfecte ondertiteling optie aanbiedt op bijna alle content.

Waar download ik butter?

De download link naar butter hebben wij al benoemd in de alinea hierboven. Daar kunt u op klikken en op uw versie klikken.

Comments are closed.