rgnbg

Warmtepomp voor in uw woning

Een Dat programma warmtepomp biedt bewoners en bedrijven krediet voor het genereren van hun eigen elektriciteit is vastgelopen door ICT eigen succes dit jaar , deze sessie is gericht Wetgevers waren er snel bij om het te doen herleven .
Veel kleine utilities vorig jaar werden gedwongen om applicaties voor de netto – metering projecten ontkennen – Grotendeels achtertuin en het dak zonne- installaties die zich met hoge belastingen en financieringen incentives – Als de stroom warmtepomp bedrijven bereikt een pet op hoeveel energie ze ontvangen via proefschrift systemen .

verwante verhalen warmtepomp
Salderen wetsvoorstel ondertekend in de wet

DPS presenteert salderen tweaks .

Rep Tony Klein , D – Oosten warmtepomp  Montpelier , Heb je stoelen Huis de Natuurlijke Rijkdommen en Energie Commissie , geduwd door zijn commissie een tijdelijke oplossing om het programma in het begin van de legislatuur aan de dop van 4 procent te verhogen tot 15 procent van het nut van de totale voeding in piekvraag . Nu is het aan de staat toezichthouders tot een grondige herziening van het programma op te stellen in 2017 .

De wet bevat een kans voor nutsbedrijven om hun eigen programma te ontwerpen als ze robuust hernieuwbare energie en netto -metering portefeuilles. Washington Electric Cooperative, die momenteel geld verliest door warmtepomp  het programma (hoewel zonder kosten voor belastingbetalers , de co-op zegt ) is al klaar om een ​​kaart zodra deze zomer .

De wet was een overwinning voor kleinschalige , gedistribueerde hernieuwbare energie en gastvrij voor een Vernieuwde Nation’s bloeiende zonne-industrie .

ENERGIE Plaatsing

Minder succesvol deze sessie werd geprobeerd om op industriële schaal energie-opwekking te stoppen – heeft voortgestuwd door bezorgdheid Ridgeline wind ontwikkeling en zonne-industrie heeft zwelling Dat sommige wetgevers zeggen overtreft Ability lokale gemeenschappen voor te bereiden .

Wetgevers overeen met zonne doorn in het oog .

Hernieuwbare energie pleit tegen plaatsing warmtepomp  voorstel .

Senaat Natuurlijke Hulpbronnen voorzitter Bob Hartwell , D – Bennington , tweemaal geduwd door zijn commissie facturen naar steden geven de bevoegdheid om het voorstel van ontwikkelaars ‘ , een verandering die energie voorstanders van hernieuwbare zei dat alternatieve energie vooruitgang staat te stoppen verwerpen .

Een wetsvoorstel dat opengebroken de deur aan de staat Regulatory Review Process voor energieprojecten ontvangen felle tegenstand van de warmtepomp  Shumlin administratie en zag nooit de Senaat kamer . Een ander om hetzelfde te doen met de grond gemonteerde zonne-installaties flopte op de Senaat vloer .

WARMTEPOMPEN

Meer succes in Hartwell ’s commissie was echter een last-minute push efficiënte lucht – warmtepompen subsidiëren , een technologie maakt gebruik van elektriciteit om woningen die warmte in de winter op de helft van de kostprijs van stookolie of propaan .

Efficiency nut wil dienst uitbreiden .

Huis passeert wetsvoorstel om warmtepompen te breiden.

De staat van de efficiëntie nut, Efficiency Vermont , de het wetsvoorstel doorgevoerd Statehouse deze sessie . Het wetsvoorstel zou de diensten van het bedrijf uit te breiden naar kortingen op warmtepompen bieden naast thermische en elektrische efficiëntie projecten met geld dat via een toeslag op de elektriciteitsrekening .

Hernieuwbare energie voorstanders zeggen elektrische warmtepompen verbruiken minder energie dan andere warmtebronnen . En de oneven bourgeoning markt Heeft de media van aanbieders concurreren concurrerende brandstof , warmtepomp  met inbegrip van Vermont Gas en andere traditionele brandstoffen dealers.

Het wetsvoorstel gaat in werking 1 juli als in de wet opgenomen . Sommige bewoners Will Be snel om te profiteren van de subsidie ​​deze zomer Omdat warmtepompen kunnen worden gebruikt om aussi woningen te koelen warmtepomp .

Comments are closed.