rgnbg

Vrachtwagen verzekeren in het buitenland

Heeft u een onderneming in het buitenland, of bent u bezig om een weloverwogen besluit te nemen? Dan weet u vast dat dit een grote stap is, waarbij er veel moet worden geregeld. Grote zaken zoals vergunningen en een visum, maar ook kleinere dingen die vaak worden vergeten. Een voorbeeld daarvan zijn de verzekeringen voor het transport dat door uw bedrijf geregeld wordt. Vergeet daarom niet een buitenlandverzekering voor uw transport af te sluiten! Met een goede verzekering kan een hoop ellende voorkomen worden bij een  ongeluk of andere vervelende situatie.

Vrachtwagenverzekeringen bij TVM

Een van de bekende verzekeringsmaatschappijen waar u een buitenlandverzekering af kunt sluiten is TVM. TVM is in 1962 opgericht door een aantal vervoerders. Dit levert u veel voordeel op, omdat de verzekerden daardoor altijd centraal staan. TVM biedt zowel bedrijven als particulieren een verzekering op maat. Klanten kunnen ervoor kiezen om plaats te nemen in de ledenraad en zo een actieve rol te spelen in het bepalen van beleid bij TVM.

Wanneer u een verzekering in het buitenland wil afsluiten, helpt TVM u daar graag bij. De afdeling International Desk informeert en adviseert klanten over lokale risico’s en de verzekeringen die hierbij passen. Deze verzekeringen worden zoveel mogelijk binnen TVM afgesloten, zodat u altijd één aanspreekpunt heeft. Bovendien heeft u via de online applicatie altijd toegang tot uw verzekeringszaken. Dat is wel zo handig en duidelijk voor u als ondernemer. U kunt ten aller tijde rekenen op onze expertise en klantgerichte aanpak, waarmee we u de beste service willen bieden Zo kunt u zich met een gerust hart concentreren op de hoofdzaak; uw onderneming.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd geraakt in de vrachtwagenverzekeringen van TVM? Neem dan gerust eens contact op. De medewerkers van TVM informeren u graag over de mogelijkheden en helpen u bij het vinden van een passende vrachtwagenverzekering.

Comments are closed.